Insignă Facebook

17 apr. 2009

Utilizarea simbolului mental-emotional

Utilizarile simbolului SHK sunt multiple. Are ca functie principala vindecarea la nivel emotional si mental, poate fi folosit cu succes in tratarea depresiilor, diminuarea starilor de anxietate etc.
SHK poate fi utilizat pentru a elimina din sistemul persoanei o serie de obiceiuri nocive - fumat, alcool, cafea si pentru a crea autoprogramari pozitive, pentru a diminua diferite stari de disconfort, trac, angoasa etc. Prin meditatia pe acest simbol puteti descoperi multiplele posibilitati de utilizare a sa, fiecare in parte fiind doar o fateta a energiilor universale.
Simbolul se utilizeaza totdeauna impreuna cu simbolul puterii (CKR).
Lumina si Iubire!

11 apr. 2009

Tehnici traditionale japoneze pentru gradul II reiki

Beaming-ul este o tehnica ce se realizeaza prin intentia de a trimite raze de lumina vindecatoare la distanta mica pentru pacienti aflati in aceeasi camera dar care, din diverse motive, nu pot fi atinsi - pacienti cu arsuri, pacienti care au suferit accidente traumatizante etc. Razele vindecatoare pot fi trimise folosind doar degetele sau utilizand intreaga palma.
Aceasta tehnica se utilizeaza frecvent in cazul tratarii calculilor renali, biliari etc. sau in cazul chirurgiei psi.
Scanarea aurei este o tehnica ce are la baza capacitatea fiintei umane de a simti in palme dezechilibrele aparute in diferite regiuni energetice ale pacientului. Senzatiile ce apar in palme pot fi variate - furnicaturi, senzatie de incalzire ori racoare, intepaturi etc. Scanarea se efectueaza de sus in jos, coborand palmele incet de-a lungul corpului pacientului, la distanta de cel putin 5 cm. de corp.
Lumina si Iubire!

3 apr. 2009

Prezentare Reiki Usui

Gradul I: dupa initiere, practicantul poate face autotratament. Pozitiile de punere a mâinilor sunt simple si intuitive, se merge pe principiul de sus în jos, urmarindu-se chakrele, pe fata si pe spatele trupului. De asemenea se aplica mâinile în locurile dureroase. Curatarea încaperilor de energii negative, daunatoare, curatarea si energizarea mâncarii

Gradul al II-lea: dupa initiere, practicantul primeste primele simboluri Reiki, cu ajutorul carora îsi poate activa palmele pentru o mai mare eficienta si poate face tratament si prin realizarea si vizualizarea simbolurilor în anumite puncte bine precizate. Poate efectua tratamente si pe alte persoane. De asemenea, simbolurile permit curatarea încaperilor de energii negative, daunatoare, curatarea si energizarea mâncarii, dar si trimiterea luminii la distanta,in viitor, in trecut, crearea câmpurilor de protectie.

Gradul al III-lea: dupa initiere, practicantul primeste noi simboluri si învata tehnici reiki avansat. Acest grad este necesar pentru latura spirituala a reiki. Ofera posibilitatea de conectare la dimensiuni superioare.

Maestru: dupa initiere, noul maestru poate la rândul lui sa faca altora initieri/acordaje. Se invata tehnici de purificare si terapie avansate. 

Dupa fiecare initiere, urmeaza o perioada de criza de vindecare, de purificare, cu o durata de 21 de zile, în care practicantul trebuie sa-si faca autotratament zilnic si sa practice un regim de viata cât mai echilibrat si cu un meniu lejer.