Insignă Facebook

3 apr. 2009

Prezentare Reiki Usui

Gradul I: dupa initiere, practicantul poate face autotratament. Pozitiile de punere a mâinilor sunt simple si intuitive, se merge pe principiul de sus în jos, urmarindu-se chakrele, pe fata si pe spatele trupului. De asemenea se aplica mâinile în locurile dureroase. Curatarea încaperilor de energii negative, daunatoare, curatarea si energizarea mâncarii

Gradul al II-lea: dupa initiere, practicantul primeste primele simboluri Reiki, cu ajutorul carora îsi poate activa palmele pentru o mai mare eficienta si poate face tratament si prin realizarea si vizualizarea simbolurilor în anumite puncte bine precizate. Poate efectua tratamente si pe alte persoane. De asemenea, simbolurile permit curatarea încaperilor de energii negative, daunatoare, curatarea si energizarea mâncarii, dar si trimiterea luminii la distanta,in viitor, in trecut, crearea câmpurilor de protectie.

Gradul al III-lea: dupa initiere, practicantul primeste noi simboluri si învata tehnici reiki avansat. Acest grad este necesar pentru latura spirituala a reiki. Ofera posibilitatea de conectare la dimensiuni superioare.

Maestru: dupa initiere, noul maestru poate la rândul lui sa faca altora initieri/acordaje. Se invata tehnici de purificare si terapie avansate. 

Dupa fiecare initiere, urmeaza o perioada de criza de vindecare, de purificare, cu o durata de 21 de zile, în care practicantul trebuie sa-si faca autotratament zilnic si sa practice un regim de viata cât mai echilibrat si cu un meniu lejer.

Un comentariu:

reikimasaj spunea...

Si astea in afara de ideile minunate care ne mai vin despre cum ar trebuii sa fie o cale spirituala