Insignă Facebook

5 aug. 2010

KARUNA REIKi

„Karuna” este un cuvânt sanscrit care se traduce nu doar prin „compasiune”, ci prin orice gest pe care îl facem pentru a alina suferinţa aproapelui şi care vine, în mod natural, ca o extensie a iubirii pentru semenii noştri.
Dăruind Karuna, cu atât mai deschişi şi receptivi devenim la energiile înalte.
Sistemul Karuna Reiki ne ajută să ne vindecăm Umbra, care conţine toate nemulţumirie, frustrările personale, tot ceea ce considerăm inacceptabil sau negăm în legătură cu propria noastră persoană; şi respingând anumite aspecte ale noastre nu facem altceva decât să le împingem şi mai mult în subconştient. Karuna ne ajută să scoatem la Lumină aceste „depozite” negative, să le conştientizăm, să le acceptăm şi să le vindecăm.
Karuna acţionează şi la nivel karmic, rezolvând probleme cu care venim din vieţile anterioare, care se repercutează asupra celei actuale.
Cu ajutorul simbolurilor Karuna se accesează memoria celulară, care este curăţată de informaţiile şi emoţiile negative impregnate la acest nivel. Astfel, ne eliberăm de emoţiile negative sedimentate, de eventuale traume, de nelinişti, de anxietate, atacuri de panică, oboseală cronică.
Alte beneficii:
• Ajută la vindecare unei relaţii în sensul cel mai benefic pentru persoanele implicate;
• Poate vindeca dependenţe, acestea fiind expresia şi o consecinţă a lipsei de iubire;
• Poate vindeca probleme de somn: insomnie sau coşmaruri;
• Ne poate ajuta în activităţile pe care le desfăşurăm, oferindu-ne şi suportul energetic necesar;
• Ne conectează la Entităţi de Lumină care ne pot îndruma, care ne oferă sprijinul lor pentru binele nostru, dar şi în terapie.
• Ne conectează la natura noastră reală, la Sinele nostru superior

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!