Insignă Facebook

5 aug. 2010

KARUNA REIKi

„Karuna” este un cuvânt sanscrit care se traduce nu doar prin „compasiune”, ci prin orice gest pe care îl facem pentru a alina suferinţa aproapelui şi care vine, în mod natural, ca o extensie a iubirii pentru semenii noştri.
Dăruind Karuna, cu atât mai deschişi şi receptivi devenim la energiile înalte.
Sistemul Karuna Reiki ne ajută să ne vindecăm Umbra, care conţine toate nemulţumirie, frustrările personale, tot ceea ce considerăm inacceptabil sau negăm în legătură cu propria noastră persoană; şi respingând anumite aspecte ale noastre nu facem altceva decât să le împingem şi mai mult în subconştient. Karuna ne ajută să scoatem la Lumină aceste „depozite” negative, să le conştientizăm, să le acceptăm şi să le vindecăm.
Karuna acţionează şi la nivel karmic, rezolvând probleme cu care venim din vieţile anterioare, care se repercutează asupra celei actuale.
Cu ajutorul simbolurilor Karuna se accesează memoria celulară, care este curăţată de informaţiile şi emoţiile negative impregnate la acest nivel. Astfel, ne eliberăm de emoţiile negative sedimentate, de eventuale traume, de nelinişti, de anxietate, atacuri de panică, oboseală cronică.
Alte beneficii:
• Ajută la vindecare unei relaţii în sensul cel mai benefic pentru persoanele implicate;
• Poate vindeca dependenţe, acestea fiind expresia şi o consecinţă a lipsei de iubire;
• Poate vindeca probleme de somn: insomnie sau coşmaruri;
• Ne poate ajuta în activităţile pe care le desfăşurăm, oferindu-ne şi suportul energetic necesar;
• Ne conectează la Entităţi de Lumină care ne pot îndruma, care ne oferă sprijinul lor pentru binele nostru, dar şi în terapie.
• Ne conectează la natura noastră reală, la Sinele nostru superior

Niciun comentariu: